RIJKAARD EN CRUIJFF GAAN IN OP AJAX-MALAISE: 'GEEN ROL VOOR MIJ OP DIT MOMENT'

Frank Rijkaard en Jordi Cruijff hebben kort gereageerd op de malaise bij Ajax. De twee bekendheden van de club wilden erg weinig kwijt over de situatie, maar een toekomstige samenwerking lijkt er voor nu niet in te zitten.

Cruijff was in Nederland voor het bezoek van de koning van Spanje en Willem-Alexander aan het Cruijff court in Amsterdam. Daar werd hem gevraagd naar de situatie bij Ajax, maar hij wilde er niets over kwijt. "Het was vandaag heel mooi. Ik wil niet over Ajax praten", vertelde hij tegenover De Telegraaf. Cruijff werd in Spaanse media gelinkt aan een rol in het management van de Amsterdammers, maar later werd dit weer ontkracht. Cruijff zou graag weer trainer willen worden.

Rijkaard wilde al iets meer kwijt over de situatie. "Precies zoals je het zegt, het gaat niet zo goed bij Ajax. Ik hoop dat ze het snel weer op de rit krijgen. Op dit moment is daarin geen rol voor mij weggelegd nee. Ook geen maar." Aan een mogelijke trainer wil Rijkaard zijn handen niet branden. "Er zijn veel namen genoemd, maar veel mensen proberen dat op de achtergrond voor elkaar te krijgen. Dus ik kan wel van alles roepen, maar dat heeft geen zin."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom:

2024-04-17T17:03:08Z dg43tfdfdgfd